Cetearyl Alkohol

Viser alle 24 resultater

Cetearylalkohol er en såkaldt fedtsyrealkohol, der bruges som fugtgivende og stabiliserende ingrediens i hudplejeprodukter. Cetearylalkohol udledes naturligt, eksempelvis fra en fed kokosolie eller palme olie, men kan også fremstilles syntetisk. Alkohol fra cetearyl adskiller sig fra de typer alkohol, der irriterer huden. Derfor kan hudplejeprodukter, som er mærket ”alkoholfri”, godt indeholde cetearylalkohol, fordi det ikke udgør en risiko for sart hud.

Cetearylalkohol indeholder nærende fedtsyrer og har en fugtgivende og blødgørende effekt. Cetearylalkohol anvendes især i hudprodukter, for at forhindre fugten i at fordampe fra hudens overflade.

Cetearylalkohol anvendes især i cremer, lotions, shampoo og conditioners. Cetearylalkohol bruges som en stabiliserende ingrediens, der forebygger at en creme skiller, og som en fugtgivende og skumgivende ingrediens til hud og hår.

PRIMÆRE EGENSKABER:

• Nærende og fugtgivende
• Stabiliserer cremer og lotions
• Forhindrer fordampning af fugt fra huden

-25%
171,75 kr.
-22%
-25%
141,75 kr.
-25%
-35%
-30%
-22%
-40%
173,40 kr.