Viser alle 7 resultater

Decyl Glucosid er et mildt ikke-ionisk overfladeaktivt middel, der bruges i rengøringsmidler og kosmetiske formularer, herunder babyshampoo og i produkter til personer med en følsom hud. Betydningen af “ikke-ionisk overfladeaktivt middel” indikerer, at stoffet har en neutral ladning, så det reducerer vandets overfladespænding – dermed kan det rense.

Mange naturlige kosmetik- og hudplejeprodukter anvender dette som rensemiddel i deres produkter, fordi den er plantebaseret, bionedbrydelig og mild. Decyl Glucosid stammer fra kokosnødder og majs. Stoffet udvindes ved, at glukose fra majs (stivelse) interagerer med decanol, en fedtalkohol afledt af kokosnød. Det resulterer i et mildt, overfladeaktivt middel, som ikke udtørrer huden.

Primære egenskaber:
Mildt overfladeaktivt vaskemiddel
Plantebaseret, naturligt og biologisk nedbrydelig
God til følsom hud