Frankincense olie

Viser alle 2 resultater

Frankincense er en essentiel olie udvundet af harpiks fra Boswellia træet ved hjælp af vanddampdestillation. Olien bruges i parfume, hudplejeprodukter og til aromaterapi og meditation. Olien er blevet brugt og værdsat for sine medicinske, kosmetiske, aromatiske og åndelige anvendelsesmuligheder i over 5000 år.

Frankincense stammer fra det franske ord ‘Franc’, der betyder frodig. Olien kendes også ved navn Olibanumolie.

Frankincense olie har en beroligende virkning på sindet og er derved velegnet til meditation. Olien har en balancerende og helbredende virkning på huden, som kan udnyttes ved at tilsætte olien til hudcremer eller lotions.

PRIMÆRE EGENSKABER:

Virker beroligende på sindet
Fremmer balancen og udseendet af en fejlfri hud
God til meditation og afstresning
Frankincenseolie indeholder en lang rækker stoffer som i høj koncentration kan være skadelig for hud og indre organer. Derfor skal olien altid fortyndes med en basisolie inden brug. Dosering max 1 %.

Ingredienser:
100% Boswellia Serrata

Indeholder:

linalool <0.2%
limonen <5.0%