Viser alle 2 resultater

Ingefær er en flerårig urt, som i oldtiden var udbredt og kendt som en helende lægeplante. I dag er urten kendt som en terapeutisk urt, der lindrer mave- og fordøjelsesproblemer, forkølelse og som smertelindring. Ingefærolie som æterisk olie anvendes i en bred vifte af kosmetik og parfumer. Ingefærolien fremstilles ved vanddampdestillering af ingefærens rod.

Ingefærolie kan anvendes til behandling af blandt andet kvalme – særligt morgenkvalme hos gravide eller kvalme i forbindelse med køresyge kan afhjælpes ved ingefærolie. Dup et par dråber på en klud og inhalér forsigtigt.

Ingefærolie anvendes også af mange mennesker ved forkølelse, irriterede luftveje og influenza til at mindske symptomerne, fx ved at opvarme olien i en oliebrænder. Ved at supplere din masseolie med ingefærolie vil du få fuldt udbytte af ingefærens opvarmende egenskaber, der hjælper til at lindre muskelkramper, spasmer, ømhed og stivhed i leddene.

Primære egenskaber:
Lindrer forkølelse og problemer med luftvejene
Lindrer morgenkvalme og køresyge
Forfriskende og aromatisk duft
Ingefærolie kan i koncentreret form give hudoverfølsomhed og må kun anvendes i fortyndet form. Tilføj et par dråber til din massageolie eller anvend under bruseren for et forfriskende dampbad.

Ingredienser:
100 % Ingefærolie

Indeholder:
citral <0,1%
citronellol <0,7%
geraniol <0,1%
limonene <1,3%
linalool <0,3%