Viser alle 20 resultater

Rosmarin er en duftende urt i myntefamilien og har sine oprindelige rødder i Middelhavsområdet. Rosmarinolie udvindes ved at dampdestillere bladene fra planten. Historisk set blev rosmarinolie betragtet som hellig af oldtidens grækere, egyptere, hebræere og romere og blev anvendt i forbindelse med rensning og heling af huden.

Den æteriske rosmarinolie anvendes indenfor kosmetikken til både hud og hår. Den har en rensende effekt på uren og fedtet hud og rengør huden helt ned i porerne. Rosmarinolie kan ligeledes stimulere hårsækkene ved fx problemer med hårtab eller skældannelse.

Aromaterapeutisk er rosmarinolie kendt for at reducere stressniveauet og nervøse spændinger samt give mental klarhed. Det gør olien anvendelig mod eksamensangst.

Primære egenskaber:
Rensende og affedtende effekt på huden
Stimulerer hårsækkene ved hårtab
Aromaen fremmer mental klarhed og reducerer spændinger og stress
Rosmarinolie må kun anvendes i fortyndet form. Tilføj et par dråber til din basisolie, før du anvender på huden eller brug et par dråber i en oliebrænder for en stressreducerede aromaterapeutisk virkning.

Ingredienser:
100 % Rosmarinolie

Indeholder:

linalool 0.8%
limonene 6%

-22%
-25%
141,75 kr.
-25%
-25%